Virtual Reality teamuitjes

Dit is echt een uniek uitje met je team. Zodra jullie de bril opdoen sta je in een andere wereld. De enige manier om te overleven is door samen te werken. Maak de bom onschadelijk of ontsnap uit een ondergronds complex. Maar…. wees snel. De klok tikt door. Neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden en een perfecte aansluiting bij jou en je team.

Kort programma

Geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen die een geweldige ervaring willen beleven met een ontspannend karakter. Competitie of samenwerking, we maken het perfect passend. Het Virtuorium ligt midden in Leiden en daarmee prima te combineren met andere activiteiten.

Tijd: 1-1,5 uur

Teambuild programma

Onder leiding van een ervaren coach samen aan de slag. Leer beter samenwerken in een plezierige setting. In dit programma is er tijd voor ontspanning en samenwerking. Je leert kennis maken met de virtuele wereld en je gaat samen werken aan je team.

Tijd: 1-1,5 uur

Team coach programma

Inclusief voorbereiding en nabespreking om het team nog succesvoller te maken. Samen met U als opdrachtgever brengen we de organisatie in kaart en bepalen we de punten waar het beter kan. In het daaropvolgende programma gaan we virtual reality inzetten om de samenwerking in de organisatie te bevorderen. Dit kan zowel bij ons als bij jouw op locatie.

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->