Een uniek uitje voor jouw organisatie

Dit is echt een uniek uitje met je team. Zodra jullie de bril opdoen sta je in een andere wereld. De enige manier om te overleven is door samen te werken. Maak de bom onschadelijk of ontsnap uit een ondergronds complex. Maar…. wees snel. De klok tikt door.

Dit is allemaal mogelijk door het gebruik van Virtual Reality. Alles wat je ziet is waar en wij laten je met een VR bril iets zien wat je nog nooit eerder hebt gezien. Dat niet alleen, je kunt deze ervaring ook nog eens delen met je vrienden of familie. Hoe gaaf is het om tegelijk in dezelfde wereld een spannend avontuur te delen?

Of je nu meer wilt ontspannen of juist serieus aan de slag, wij hebben voor elk team de juiste ervaring:

Teamuitje

Groepen tot 24 man kunnen in het Virtuorium helemaal opgaan in de diverse ervaringen die wij bieden. Aangezien de meeste mensen nog niet eerder met Virtual Reality hebben kennisgemaakt beginnen we met een introductie programma waarna je een ervaring kiest die bij je past. Je kunt dit alleen doen, maar nog veel leuker, het kan ook met elkaar. Een zinderende bokswedstrijd tegen een collega of samen het dorp verdedigen behoort tot de mogelijkheden. Meer geïnteresseerd in Natuur of ontdekking? Wij zorgen ervoor dat iedereen in de groep een onvergetelijke dag of avond meemaakt.

Bedrijfsuitje

Voor grote groepen tot 50 man hebben wij een speciaal programma wat we passend maken voor jouw organisatie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Workout

Geschikt voor kleine groepen die een intense beleving willen. Je bent hier allemaal in Virtual Reality. Wil je met zijn allen knalhard zombies schieten? Dan is dit het arrangement voor jou.

Teambuilding en coaching

Bovenstaande arrangementen zijn te combineren met teambuilding aanvulling door de toepassing van geschikte VR ervaringen wat gecombineerd kan worden met een trainer en/of coach die jouw organisatie in kaart brengt en in samenspraak een programma opzet om gewenste doelen te halen. Interesse? Neem contact op.

Catering/Diner

Door onze centrale ligging is Het Virtuorium ideaal te combineren met een diner voor of na het evenement. Liever een hele avond met je team in VR bezig zijn? Wij kunnen ook zorgen voor catering in het Virtuorium.

Virtuorium op locatie

Op een feest kan Virtual Reality niet ontbreken. Een opening van een nieuwe showroom of locatie? Het veertigjarig bestaan of het jaarlijks personeelsfeest? Het Virtuorium maakt de gebeurtenis pas echt onvergetelijk. Voor elk groot of klein evenement kunnen wij een opstelling maken.

Vergaderen met Virtual Reality

Vergaderen zaai? Zeker niet. Boek een vergaderzaal in het Virtuorium en je kunt afsluiten met een zinderende sessie Virtual Reality. Heb je juist Virtual Reality nodig in de vergadering? Ook dat is mogelijk. Boek een sessie op de website of neem contact op met het Virtuorium.

Communicatie training met VR

Onder tijdsdruk een bom onschadelijk maken, terwijl de collega’s jou instructie geven hoe je dat precies moet doen. Belangrijk dus, dat je goed luistert en met elkaar samen gewerkt wordt. Let op de tijd! Want anders……

Samenwerken en communiceren is ook belangrijk op de werkvloer. Tenslotte werken de medewerkers met elkaar aan het eindproduct of dienst. Hoe gaan zij om met tijdsdruk, lastige klanten, irritante collega’s? Laten ze ‘de bom’ ontploffen of maken ze die met elkaar onschadelijk?

In samenwerking met Harteveld Trainingen verzorgen wij een communicatie training ondersteund door Virtual Reality. Interessant?
Kijk op: rhtrainingen.nl

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->