In het Virtuorium stap je in een andere wereld

Een ervaring om nog lang aan terug te denken. Ontdekken zonder ver te hoeven reizen. Een geweldige belevenis voor elke leeftijd. Ontsnappen uit een gevangenis. Balanceren op een smalle plank. Moedig elkaar aan en lach om elkaars capriolen. Wees een woeste piraat of een fanatieke klimmer.

Dit is allemaal mogelijk door het gebruik van Virtual Reality. Alles wat je ziet is waar en wij laten je met een VR bril iets zien wat je nog nooit eerder hebt gezien. Dat niet alleen, je kunt deze ervaring ook nog eens delen met je vrienden of familie. Hoe gaaf is het om tegelijk in dezelfde wereld een spannend avontuur te delen?

In het Virtuorium stap je uit de realiteit en in een wereld waar alles kan en mag. Alleen jouw fantasie vormt de grens. Wij kunnen wij jou een perfect uitje bieden voor onder meer:

- Gezin
- Kinderfeestjes
- Familie
- Vrienden en vriendinnen groepen
- Vrijgezellen avonden

Van een VR-Date tot familie groepen van vijftig mensen. Wij hebben de perfecte ervaring voor jullie. Reserveer direct een ticket of maakt een keuze uit een van de onderstaande arrangementen. Wil je het Virtuorium thuis? Dat kan ook. Zie hiervoor onze thuisaanbieding.

Workout

Jullie hebben allemaal een bril zodat je intens aan de slag kunt. Ongelimiteerd zombies schieten of een elvenstad verdedigen tegen hordes Orcs en andere monsters. Dit is de keuze voor jou. Je kunt dit arrangement ook goed gebruiken om gezamenlijk een escape room te doen of een massaal schietspel van maximaal vier tegen vier.

Korte vriendenuitjes

Je bent bezig in Virtual Reality of je kijkt mee op grote schermen wat anderen aan het doen zijn. Ideaal om aan te moedigen bij een woeste bokswedstrijd tegen twee vrienden of een korte competitie. Wie van jullie is het beste in Beatsaber? Laat het maar eens zien! Nog niet eerder VR gedaan? Geen nood, we begeleiden de groep in het kennis maken en voor je het weet duik je weg achter virtuele muurtjes om de pijlen van je tegenstander te ontwijken. Lekker een dagje uit met vrienden? Dan is dit een perfecte bestemming.

Gezin, familie en vriendenuitje

Wil je echt eens iets heel anders doen? Kom dan naar het Virtuorium voor bijna twee uur lang Virtual Reality plezier. Verschillende leeftijden in de groep? Helemaal niet erg, we hebben voor iedereen wel iets wat bij hen past. Wil je eens een van de vrienden goed de waarheid zeggen? Dan is dit het moment om de handschoen op te pakken en onder gejuich van het publiek in de ring te staan. Wie gaat er winnen? Met het hele gezin eens iets echt samen doen? Kies een van onze ervaringen en ga met zijn allen aan de slag.

Kinderfeesten

Een feestje waar nog lang wordt over nagepraat. Terugdeinzen wanneer de grote walvis in beeld komt. Met een stoere boog (+rubberen dop!) elkaar proberen te raken. Om elkaar lachen en van elkaar genieten. Het ene spel naar het andere tot ze moe en voldaan op de bank uitpuffen.

Stap met de kinderen in een wereld van Virtual Reality en dit wordt allemaal mogelijk. Zodra ze de bril opzetten vallen ze van de ene verbazing in de andere. Met hulp van onze begeleiders kunnen ze lekker meer dan anderhalf uur plezier maken.

Meer informatie over kinderfeestjes bij het Virtuorium kunt u hier vinden: Informatie kinderfeestjes

VR-Date

Wil je echt eens samen terugtrekken in een virtuele wereld? Boek een VR-Date in een van onze studios en je bent even helemaal weg.

Het Virtuorium komt naar je toe.

Wil je op jouw eigen unieke feest iets heel speciaals? Het Virtuorium kan ook op locatie optreden en iets heel bijzonders aan jouw feest toevoegen. Van klein tot groot feest, wij van het Virtuorium helpen je om de perfecte ervaring neer te zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In elk arrangement houden wij rekening met deelnemers die nog geen ervaring hebben met Virtual Reality. Of je nu 10 jaar jong of 80 jaar jong bent, wij van het Virtuorium zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->