Virtual Reality speciaal voor de senioren

Stelt u zich eens voor. Op de bodem van de zee staan. Vissen zo dichtbij dat U ze kunt aanraken. Een troep kwallen. Krabben kriebelen aan uw tenen. Weer even heel jong zijn. Commandeer een piratenschip, net als in de film maar dan echter dan echt. Samen met uw kleinkinderen ontsnappen uit een kasteel. Lachen om elkaar. Een middag vol plezier.

Het kan allemaal in het Virtuorium. Veilig en gemakkelijk.

Familie programma

Gezellig met de kleinkinderen samen jong zijn. Veilig en onder begeleiding samen met de jeugd spelen in een virtuele wereld die jullie allemaal leuk vinden. Ontdek de natuur, aai walvissen of ga samen bergbeklimmen. Wie is het eerst aan top. Wie kan het diepste duiken.

Ontdek programma

U bent vast wel eens bij de Eiffel toren geweest. Maar New York? Of de Grand Canyon? Gezwommen in de diepzee? Spaar de kosten van de vliegtickets uit. Maak het mee, hier en nu. Dit moet U ervaren hebben. Dit is waar virtual reality echt iets toevoegt aan uw leven. De mogelijkheid om zonder te beperkingen overal heen te gaan. Het maakt niet uit, zelfs de grenzen van de aarde bestaan niet meer.

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->