Ervaringen in het Virtuorium

Onderstaand overzicht is een selectie uit ons aanbod om een idee te geven wat er in het Virtuorium te beleven valt. Virtual Reality is niet makkelijk uit te leggen en begrijp je het best door het te beleven. Kom eens langs op een van onze gratis evenementen in Leiden en we laten je zien waarom Virtual Reality echt uniek is en het leukste uitje kan zijn wat ooit met jouw familie, bedrijf of als kinderfeestje hebt gedaan. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we de ervaring alsnog kunnen aanbieden.

Natuur en Reizen

Google Earth VR

Een reis rond de wereld in 80 dagen? Met Google Earth VR kan het al in 80 minuten! Vlieg de wereld over, zoom in op plekken waar je nog nooit bent geweest en aanschouw onze planeet zoals je hem nog nooit hebt gezien !  Zelfs niet vanuit het vliegtuig.

The Blu

Je staat op de bodem van de zee en een school vissen schiet langs je heen. Een schildpad zwemt gemoedelijk voorbij terwijl je een anemoon aanraakt. Het ene moment zwem je over een koraalrif en het volgende moment begeef jij je in het de diepte.

Nature Trek

Aai een ijsbeer of bekijk dinosaurussen van dichtbij. Bezoek alle delen van de huidige en verleden wereld, op elk moment van de dag. Heerlijk om eens weg te dromen in een bos of op het strand.

E-sport en Behandigheid

The Climb

Wie is het snelst boven. Het is moeilijker dan je denkt en vereist zowel spierkracht als overzicht. Je hebt snelheid nodig om boven te komen. Maar wordt je moe dan is de afgrond dichtbij…. Ga de uitdaging aan, laat zien dat jij de echte kampioen bent.

Beatsaber

Een van de meest populaire VR spellen. Op de maat van muziek sla je met twee zwaarden blokken stuk. Maar pas op, blokkades houden je van de overwinning. Waarom naar de sportschool als je lekker op muziek iets leuks kan doen wat je ook in beweging houdt?

Ninja Legends

Sporten met een agressief tintje! Met twee zwaarden hak je in op tegenstanders, maar pas op, je moet echt flink slaan om ook te winnen. Heb jij de conditie?

Pistol Whip

Triggerhappy? Schiet erop los in deze ultieme shoot-out game waarin behendigheid, concentratie en uiteraard snelheid de belangrijkste componenten zijn voor succes. De opdracht is simpel: Schiet alles en iedereen neer die op je pad komt. Een echte adrenaline booster!

The Plank

Dacht jij de baas te zijn over jouw brein? Nee dus. Ga de plankuitdaging aan en wandel op duizelingwekkende hoogte over een miniem stukje hout. Durf jij dit?

Multiplay

Creed: Rise to glory

Ooit eens gedroomd om onder gejuich van het publiek tegen Rocky uit te komen. Dit is je kans. Tegen hem… of je vrienden. In dit zinderende boks-spel gaat het hard tegen hard. Conditie is belangrijk anders ga je onderuit.

Elven Assassin

Geen zin in zwaarden? Ben je meer van de snelheid en souplesse? Speel samen met een vriend of vriendin. Haal samen de hoogste score en win!

Furious Seas

Als kapitein van een piratenschip ben je aangespoeld op een onbewoond eiland. Je schip is vergaan, je bemanning is dood en je schatkist is leeg.  Je gaat de zee op om terug te halen wat van jouw is in een levensechte VR-Experience! Voor mensen met stalen zenuwen die niet snel zeeziek zijn!

Contractors

Dit is nog eens andere koek dan een eenvoudig schietspel. Je moet echt met je wapen kunnen omgaan. Herladen is niet een knopje maar een zo echt mogelijke handeling. Je kunt dit spel met acht tegelijk spelen in het Virtuorium.

Front Defense Heroes

Dit spel speelt in de tweede wereldoorlog en lijkt (voor de kenners) een beetje op counterstrike. Net als met contracters moet je in dit spel echt weten wat je doet. Hou je je wapen niet vast? Dan valt die op de grond terwijl je oog in oog staat met de tegenstander. Je kunt dit spel met acht man tegelijk spelen.

Battle X

Een zinderende strijd tussen teams van twee spelers. Dit gaat echt hard tegen hard met oorverdovende geweren en strijdpakken die je elke kogel doen voelen. Het publiek juicht de overwinnaars toe. Zal jij dat zijn?

Arizona Sunshine

De wereld is onherkenbaar veranderd in een zombie geregeerd landschap. Jij en je vrienden kunnen alleen overleven wanneer jullie samenwerken. Succes!

Escape rooms

The Basement

Je zit gevangen in een cel achter tralies. Je kan geen kant op. Gebruik al je creativiteit in deze virtuele escaperoom en ontsnap uit deze kelder!

Tales of Escape

Voor deze escaperoom heb je stalen zenuwen nodig. Komen jij en je team heelhuids buiten?

Paranormal Activity

Voor de liefhebbers van een goede horrorfilm hebben wij een spel dat je niet moet spelen als je een zwak hart hebt: Paranormal activity. Er gebeuren hele rare dingen in dit oude krakende huis waar je zeker niet alleen bent….

Reiko’s Fragments

Ideaal voor vrienden met een griezelig gevoel voor humor. Samen met 8 vrienden speel je dit spel. Zijn helpen de geest terwijl jij moet overleven.

Doctor Who

Ontmoet de Weeping Angels in persoon. De oudste wezens van het universum. Zolang je naar ze kijkt zijn ze van steen. Een steen kun je niet doden. Maar dan knipper je met je ogen. Je kijkt weg. En dan zijn zij niet meer van steen. Ze zijn sneller, sneller dan je kan geloven. Blijf ze aanstaren. Kijk niet weg. Blijf staren!

Sam and Dan

Een escape room in een wereld die door een grote overstroming is vergaan. JIJ en je maat proberen naar veiliger oorden te ontsnappen, alleen…. Je wordt gescheiden door water vol met haaien. Alleen samenwerken helpt jullie ontsnappen.

Strategie

Minecraft

Was jij vroeger ook helemaal gek van Minecraft op je telefoon? Ervaar deze klassieke game in VR en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!

Overige

The Lab

The lab is een superveelzijdige game waar je alle kanten op kan en nieuwe werelden kan ontdekken! Deze game moet je echt zelf ervaren, want je rolt spelenderwijs van de ene in de andere ervaring!

Angry Birds

Was jij vroeger ook helemaal gek van Angry Birds op je telefoon? Ervaar deze klassieke game in VR en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->