Ervaringen in het Virtuorium

Onderstaand overzicht is een selectie uit ons aanbod om een idee te geven wat er in het Virtuorium te beleven valt. Virtual Reality is niet makkelijk uit te leggen en begrijp je het best door het te beleven. Kom eens langs op een van onze gratis evenementen in Leiden en we laten je zien waarom Virtual Reality echt uniek is en het leukste uitje kan zijn wat ooit met jouw familie, bedrijf of als kinderfeestje hebt gedaan. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we de ervaring alsnog kunnen aanbieden.

Natuur en Reizen

Google Earth VR

Een reis rond de wereld in 80 dagen? Met Google Earth VR kan het al in 80 minuten! Vlieg de wereld over, zoom in op plekken waar je nog nooit bent geweest en aanschouw onze planeet zoals je hem nog nooit hebt gezien !  Zelfs niet vanuit het vliegtuig.

The Blu

Je staat op de bodem van de zee en een school vissen schiet langs je heen. Een schildpad zwemt gemoedelijk voorbij terwijl je een anemoon aanraakt. Het ene moment zwem je over een koraalrif en het volgende moment begeef jij je in het de diepte.

Nature Trek

Aai een ijsbeer of bekijk dinosaurussen van dichtbij. Bezoek alle delen van de huidige en verleden wereld, op elk moment van de dag. Heerlijk om eens weg te dromen in een bos of op het strand.

E-sport en Behandigheid

Synth Riders

Op de maat van lekkere muziek probeer je objecten te raken die op je af komen. Of juist niet. Op hoog niveau gaat het zo snel dat alleen de aller lenigste spelers dit foutloos kunnen. Je kunt met maximaal acht tegelijk in het Virtuorium tegen elkaar spelen.

Ninja Legends

Sporten met een agressief tintje! Met twee zwaarden hak je in op tegenstanders, maar pas op, je moet echt flink slaan om ook te winnen. Heb jij de conditie?

Pistol Whip

Triggerhappy? Schiet erop los in deze ultieme shoot-out game waarin behendigheid, concentratie en uiteraard snelheid de belangrijkste componenten zijn voor succes. De opdracht is simpel: Schiet alles en iedereen neer die op je pad komt. Een echte adrenaline booster!

The Plank

Dacht jij de baas te zijn over jouw brein? Nee dus. Ga de plankuitdaging aan en wandel op duizelingwekkende hoogte over een miniem stukje hout. Durf jij dit?

Blade & Sorcery

Keer terug naar de middeleeuwen en vecht het uit in de arena. Bijna alles mag. Of je nu een zwaard wilt gebruiken, magie of je vuisten, het kan allemaal.

Multiplay

Creed: Rise to glory

Ooit eens gedroomd om onder gejuich van het publiek tegen Rocky uit te komen. Dit is je kans. Tegen hem… of je vrienden. In dit zinderende boks-spel gaat het hard tegen hard. Conditie is belangrijk anders ga je onderuit.

Elven Assassin

Geen zin in zwaarden? Ben je meer van de snelheid en souplesse? Speel samen met een vriend of vriendin. Haal samen de hoogste score en win!

Private Property

Net als elven assassin een snel te leren spel wat met een groep onwijs leuk is om te spelen. Deze keer ben je in het wilde westen en jaag je de zombies van je erg af. Je kunt het met acht tegelijk spelen.

Furious Seas

Als kapitein van een piratenschip ben je aangespoeld op een onbewoond eiland. Je schip is vergaan, je bemanning is dood en je schatkist is leeg.  Je gaat de zee op om terug te halen wat van jouw is in een levensechte VR-Experience! Voor mensen met stalen zenuwen die niet snel zeeziek zijn!

Contractors

Dit is nog eens andere koek dan een eenvoudig schietspel. Je moet echt met je wapen kunnen omgaan. Herladen is niet een knopje maar een zo echt mogelijke handeling. Je kunt dit spel met acht tegelijk spelen in het Virtuorium.

Front Defense Heroes

Dit spel speelt in de tweede wereldoorlog en lijkt (voor de kenners) een beetje op counterstrike. Net als met contracters moet je in dit spel echt weten wat je doet. Hou je je wapen niet vast? Dan valt die op de grond terwijl je oog in oog staat met de tegenstander. Je kunt dit spel met acht man tegelijk spelen.

Propagation

Berg je bij deze zombie game. Je bent alleen of met een vriend in een verlaten metro. Hoewel verlaten…. Het gegil van iemand die uit de metro rent trekt meteen je aandacht. Voor je ogen gebeurd iets verschrikkelijks. Kun jij dit overleven? Je ziet niet alleen de zombies, je voelt ze ook. Voor de die-hards.

Arizona Sunshine

De wereld is onherkenbaar veranderd in een zombie geregeerd landschap. Jij en je vrienden kunnen alleen overleven wanneer jullie samenwerken. Succes!

Escape rooms

Het Virtuorium heeft een uitgebreide selectie escape rooms en avonturen in Virtual Reality. Voor in je eentje of met maximaal zes personen in diverse themas.

Alice

Neem deel aan de mallemolen van voorvallen en verplaats jezelf in de schoenen van Alice! Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft. Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Chernobyl

Konden we maar het verleden veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderden... Is het mogelijk om het lot te veranderen? Teruggaan in de tijd om te zien of je de situatie die onvermijdelijk leek kunt veranderen. Wat gebeurde er in de nacht van het ongeluk? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellen... Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt...

Cyberpunk

De wereld zoals wij die kennen bestaat niet langer. Grote bedrijven maken nu de dienst uit en bevechten elkaar om het meest waardevolle wat er bestaat: Data. Jullie zijn onderdeel van een team van Cyborgs en staan op het punt een dataroof uit te voeren.

Jungle Quest

Jullie vinden een portaal naar een andere wereld die bestaat uit zwevende eilanden welke een enorme dierentuin lijken te vormen. Tot jullie schrik blijkt het portaal achter jullie te sluiten. Jullie gaan op onderzoek uit om een weg terug te vinden.

Survival

Wat een leuke vakantie lijkt te worden verandert al snel in een nachtmerrie. Het vliegtuig krijgt motor problemen en stort in de zee. Jullie weten nog net het vege lijf te redden en spoelen aan op een ogenschijnlijk onbewoond eiland. Kunnen jullie overleven tot er redding komt?

The Prison

Door vervalste beschuldigingen ben je in de gevangenis beland. Gelukkig laten jouw vrienden dit niet zomaar gebeuren en zinnen op een redding. Gaat dit jullie lukken of eindigt iedereen in het gevang?

Signal Lost

Met het ruimtestation Asgard zijn plots alle verbindingen verbroken. De motoren die het station op zijn plaats houden zijn uitgevallen en langzaam valt het station naar de aarde. Een humanitaire ramp dreigt. Alleen jouw team van specialisten kan nog redding betekenen. Gaat het lukken?

House of Fear

Een hut in het midden van een bos lijkt een ideale rustplaats voor de nacht. Maar niets is minder waar. Zodra jullie naar binnen stappen valt de deur in het slot en gaat niet meer open. Gaan jullie de nacht overleven?

Scantum

Gebaseerd op H.P. Lovecraft. Een goede vriendin genaamd Anna is op onderzoek gegaan in een oud klooster. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Jullie zijn haar enige redding. Maar komen jullie er levend EN met je ziel weer uit?

Mission Sigma

Terroristen hebben een nucleaire raket bemachtigd en opgesteld bovenop een wolkenkrabber. Jouw eenheid van antiterroristen zijn de enigen die een catastrofe kunnen voorkomen.

The Basement

Je zit gevangen in een cel achter tralies. Je kan geen kant op. Gebruik al je creativiteit in deze virtuele escaperoom en ontsnap uit deze kelder!

Paranormal Activity

Voor de liefhebbers van een goede horrorfilm hebben wij een spel dat je niet moet spelen als je een zwak hart hebt: Paranormal activity. Er gebeuren hele rare dingen in dit oude krakende huis waar je zeker niet alleen bent….

Reiko’s Fragments

Ideaal voor vrienden met een griezelig gevoel voor humor. Samen met 8 vrienden speel je dit spel. Zijn helpen de geest terwijl jij moet overleven.

Doctor Who

Ontmoet de Weeping Angels in persoon. De oudste wezens van het universum. Zolang je naar ze kijkt zijn ze van steen. Een steen kun je niet doden. Maar dan knipper je met je ogen. Je kijkt weg. En dan zijn zij niet meer van steen. Ze zijn sneller, sneller dan je kan geloven. Blijf ze aanstaren. Kijk niet weg. Blijf staren!

Sam and Dan

Een escape room in een wereld die door een grote overstroming is vergaan. JIJ en je maat proberen naar veiliger oorden te ontsnappen, alleen…. Je wordt gescheiden door water vol met haaien. Alleen samenwerken helpt jullie ontsnappen.

--> --> --> --> --> --> --> --> -->

Overige

The Lab

The lab is een superveelzijdige game waar je alle kanten op kan en nieuwe werelden kan ontdekken! Deze game moet je echt zelf ervaren, want je rolt spelenderwijs van de ene in de andere ervaring!

Angry Birds

Was jij vroeger ook helemaal gek van Angry Birds op je telefoon? Ervaar deze klassieke game in VR en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->