Free Roam en Raceavond. (vrijdag en zaterdag)

Een fantastische belevenis. Met vier vrienden stap je een Virtuele Wereld in om het kwaad te bevechten….. of elkaar. Kies uit de volgende belevenissen:

Arrowsong

De koning heeft je uitgenodigd in zijn kasteel. Wanneer je arriveert kijkt hij zorgelijk. “Ik heb een probleem.” Vertelt hij. “De goblins zijn uit de grond gekomen en vallen de boom des levens aan, en wanneer de boom des levens valt. Dan valt ook het koninkrijk. En er is er maar één. Maar één die ons kan redden.” Je slikt als zijn ogen strak op jou vallen. Jij? Je aarzelt niet. Je zoekt een paar vrienden en gewapend met een boog trekken jullie het bos in. Op weg naar de boom.

Dead Ahead

Wat er precies gebeurd is weten jullie niet. Er was een plotse klap en sindsdien is internet, radio en televisie uitgevallen. Misschien zijn jullie de enige overlevenden, wie zal het zeggen. Wat je wel weet is dat er iets is met degenen die het niet hebben overleefd. Ze zijn niet dood. Althans. Niet echt. Weken hebben jullie ze weten te ontwijken tot jullie het ziekenhuis ingingen voor medicijnen. Toen leken ze allemaal wel tot leven te komen. De doden komen eraan. Zombies, tientallen. Jullie zitten als ratten in de val. Alleen samenwerking kan jullie laten overleven. Misschien…..

Cybershock

Het moest een keer gebeuren. Het hele internet dreigt voor eeuwig plat te gaan door een nieuw agressief virus wat intelligent lijkt te zijn en alle beschermingen weet te omzeilen. Er is maar één oplossing en dat is het zelf gaan oplossen. Via speciale apparatuur worden jullie gedachten omgezet in software die op zoek gaat naar de oorzaak. Maar dit is niet zonder gevaar. Wat als jullie in de virtuele wereld het verliezen. Komen jullie er ooit nog uit? Wat is die gemene lach? Oh nee!

Quantum Arena

Het is 2143, 10 jaar na de mars oorlog die het einde inluidde van de wereld die we nu kennen. Grote bedrijven besturen nu de wereld en houden de bevolking rustig met voedsel en entertainment. Brood en spelen zouden de romeinen zeggen. “In elk geval zijn er geen leeuwen.” Grom je als je het pak aan doet. Waarom moest jij nu juist het lot trekken? De deur glijdt open naar het doolhof. Er is maar één manier om dit te overleven. En dat is te zorgen dat geen van de anderen dat doet. Je hart slaat twee slagen over als je het geluid hoort van een deur. Je draait je om. Te laat?

Raceavond

Wil je even bijkomen in een rondje racen. Dat kan? Indien er een plek beschikbaar is kun je in een van de snelste auto’s ter wereld stappen. “Paddle on the metal” en gaan met die handel. Laat je vrienden zien dat jij wel kan rijden. En hoe!

Direct boeken of een vraag stellen?

Wij helpen je graag om een leuke avond bij ons te beleven. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->