Kortingsavond (Dinsdag & Woensdag)

Voor gereduceerd tarief kun je deze avonden even lekker komen schieten of andere actieve beleving meemaken. 35 minuten spelen voor maar 16,50. Het is ideaal om samen te doen.

Wat ga je doen?

Speel vrij uit de beschikbare spellen. Onze [spellijst] geeft hiervan een impressie. Denk aan zombie schieten met zijn tweeën of vieren in onder andere de engste zombiegame ooit. Wil je juist even je energie kwijt dan zou een Vikingrace jou niet misstaan. Op ruige Viking muziek leit je jouw mannen naar de overwinning. Baard is niet nodig en vrouwelijke Vikingen zijn vaak beter dan de mannen. Of…. Ga je het tegendeel bewijzen.

Naast actie spellen kun je ook ontdekken in VR. Voor degenen die zich in Egypte verdiepen is er een oud Egyptisch graf te bezoeken. Je staat er of je er echt bent. Bukken is verplicht, pas op je hoofd. Liever Japans? Geen probleem, bij ons loop je door Tokio of je er echt bent.

Rij je liever harder dan verstappen? Kom dan op maandag en dinsdagavond en stap in een VR race set. Je zit achter het stuur of je er echt bent. Super gaaf om mee te maken.

Direct boeken of een vraag stellen?

Wij helpen je graag om een leuke avond bij ons te beleven. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->