Reis om de wereld in anderhalf uur (Donderdag)

In de “Reis om de wereld in 80 dagen” gaat Phileas Fogg een weddenschap aan om de wereld rond te reizen in slechts 80 dagen. De weddenschap kost hem bij verlies 20.000 pond, maar liefst de helft van zijn vermogen. De andere helft zal hij nodig hebben om de reis ook daadwerkelijk te maken. Jules Verne creëert een beeld van een nieuwe wereld waar vrij reizen mogelijk is.

Wat ga je doen?

In de nieuwe wereld van Virtual Reality kun je deze zelfde reis rond de wereld ook maken. Met behulp van VR techniek duurt de reis echter niet bijna drie maanden maar slechts anderhalf uur. Hoe gaaf is dat!

De wijngaarden van Frankrijk, Het Colosseum in Rome. Pyramides in Egypte. De spoorwegen van India. Singapore, Hong kon, Het vasteland van Japan en uiteindelijk het uitgestrekte Amerika. Het team van het Virtuorium neemt je mee op een zinderende reis die je helemaal zelf kunt ondernemen.

Dit is een geweldige manier om kennis te maken met Virtual Reality en in korte tijd wat op te steken van deze nieuwe techniek. Enorm leuk en leerzaam.

De workshop is elke donderdagavond om 20:00 en duurt anderhalf uur.

Direct boeken of een vraag stellen?

Wij helpen je graag om een leuke avond bij ons te beleven. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->