Studentenavond (Maandag)

Elke maandagavond is het studentenavond bij het Virtuorium. Je bent net weer terug van thuis en wat ga je doen op de eerste avond van de week. Pak even een half uurtje Virtual Reality voor een super scherpe prijs op deze avond en maak wat bijzonders mee. Voor slechts 12,50 ben je onder de pannen, ideaal om met vrienden er even op uit te gaan en goed te combineren met andere activiteiten. Jouw maandag is nooit meer saai!

Wat ga je doen?

Speel vrij uit de beschikbare spellen. Onze [spellijst] geeft hiervan een impressie. Denk aan zombie schieten met zijn tweeën of zelfs met zijn vieren in onder andere de engste zombiegame ooit. Wil je juist je energie kwijt dan zou een Vikingrace jou niet misstaan. Op ruige Viking muziek leid je jouw mannen naar de overwinning. Baard is niet nodig en vrouwelijke Vikingen zijn vaak beter dan de mannen. Of…. Ga je het tegendeel bewijzen.

Naast actie spellen kun je ook ontdekken in VR. Voor degenen die zich in Egypte verdiepen is er een oud Egyptisch graf te bezoeken. Je staat er of je er echt bent. Bukken is verplicht, pas op je hoofd. Liever Japans? Geen probleem, bij ons loop je door Tokio of je er echt bent.

Wil je liever met je hele groep hetzelfde avontuur beleven? Dat kan ook. Je kunt Anna gaan redden. Anna is Journalist en een goede vriendin van je.. Ze schreef dat ze een bepaalde cult ging onderzoeken maar sindsdien heb je niets meer van haar vernomen. Onze escape rooms zijn ideaal en alleen op maandag kun je deze als student beleven voor maar 20 euro per persoon. Ga jij Anna redden?

Direct boeken of een vraag stellen?

Wij helpen je graag om een leuke avond bij ons te beleven. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->