Haal Virtual Reality naar je toe met het Virtuorium!

Virtual Reality is nu ook thuis binnen handbereik! Ook kan het Virtuorium een Virtual Reality experience aanbieden op locatie.

VR Thuis of op locatie

Virtuorium Overal – Thuis

Je kent het wel, zo’n saaie dag waar iedereen maar in huis wat rondhangt en geen zin heeft om naar buiten te gaan.

Met Virtuorium Thuis hoef je nergens heen maar haal je een andere realiteit in huis waar je met het hele gezin lekker bezig kunt zijn. Je zet de VR bril op en samen met je kind verdedig je het elven dorp tegen aanstormende orks. Je stapt in de ring en nu kun je ineens wel winnen van je vader, in Virtual Reality is immers iedereen gelijk. Lekker ritmisch bezig zijn in Beatsaber. Genieten van de natuur hangende aan een rotswand. Het kan allemaal.

Het Virtuorium thuispakket bevat twee VR sets waar jullie uitgebreid mee kunnen spelen. Met meer dan twintig spellen is er altijd iets leuks te doen, met zijn tweeën tegelijk spelen is natuurlijk nog eens extra leuk.

Na bestelling wordt het pakket keurig netjes bij jouw thuis afgeleverd en weer opgehaald. Alle apparatuur is schoongemaakt met alcohol en behandelt met een UV sterilisator. Een eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt spelen. Mocht het nodig zijn dan is een belletje genoeg om ervoor te zorgen dat wij je verder helpen.

Virtu-Event

Een van de leukste manieren om een VR feest te organiseren op jouw borrel, speldag, verenigings feest of andere activiteit waar je een aantrekkelijke en energieke activiteit wilt toevoegen. Wij zetten een spetterend VR feest neer. Door onze speciale configuratie is deze snel op te zetten wat tijd en geld bespaard waardoor ook voor een kleiner budget wij een prachtig evenement kunnen neerzetten. Ons Herozone concept past prima voor een feest of seizoensafsluiter bij verenigingen of bedrijven die hiermee een borrel of zomerse barbecue een heel nieuw gezicht kunnen geven.

Alleen een dak en stroom is nodig. Wij zorgen voor de rest. Of dit nu een festival tent is, een parkeergarage of de kantine het maakt niet uit. In minder dan een uur zetten wij alles neer en kan de pret beginnen Met zes mensen tegelijk treed je een andere wereld binnen die je niet zult geloven. Wij bieden een zestal spelsituaties waardoor er altijd wel eentje bij je past. Je kunt gaan boogschieten, zombieschieten of behendigheidsschieten wanneer je echt wilt samenwerken. Daarnaast hebben wij nog twee spellen waar je de strijd met elkaar kunt aangaan.

Als supergave afsluiter hebben wij nog de plankervaring waar je met jouw eigen hoogtevrees wordt geconfronteerd. De exacte inhoud wordt in overleg met jou samengesteld.

Kennis van computer games is niet nodig. Met Herozone wordt je speels getraind tot held, ook als je nog nooit VR hebt gedaan.

Bezoek de speciale website https://www.virtuevent.nl/

Virtu-Event

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->