Haal Virtual Reality naar je toe met het Virtuorium!

Virtual Reality is nu ook thuis binnen handbereik! Ook kan het Virtuorium een Virtual Reality experience aanbieden op locatie.

VR Thuis of op locatie

Virtuorium Overal – Thuis

Je kent het wel, zo’n saaie dag waar iedereen maar in huis wat rondhangt en geen zin heeft om naar buiten te gaan.

Met Virtuorium Thuis hoef je nergens heen maar haal je een andere realiteit in huis waar je met het hele gezin lekker bezig kunt zijn. Je zet de VR bril op en samen met je kind verdedig je het elven dorp tegen aanstormende orks. Je stapt in de ring en nu kun je ineens wel winnen van je vader, in Virtual Reality is immers iedereen gelijk. Lekker ritmisch bezig zijn in Beatsaber. Genieten van de natuur hangende aan een rotswand. Het kan allemaal.

Het Virtuorium thuispakket bevat twee VR sets waar jullie uitgebreid mee kunnen spelen. Met meer dan twintig spellen is er altijd iets leuks te doen, met zijn tweeën tegelijk spelen is natuurlijk nog eens extra leuk.

Na bestelling wordt het pakket keurig netjes bij jouw thuis afgeleverd en weer opgehaald. Alle apparatuur is schoongemaakt met alcohol en behandelt met een UV sterilisator. Een eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt spelen. Mocht het nodig zijn dan is een belletje genoeg om ervoor te zorgen dat wij je verder helpen.

Virtuorium Overal – Op locatie

Wil je op jouw eigen unieke feest iets heel speciaals? Het Virtuorium kan ook op locatie optreden en iets heel bijzonders aan jouw feest toevoegen. Van klein tot groot feest, wij van het Virtuorium helpen je om de perfecte ervaring neer te zetten. Of dit nu de hoofdact is van het feest of juist een van de publiekstrekkers, de mogelijkheden zijn breed en je weet zeker dat je met Virtual Reality iets unieks toevoegt.

Alles wat je ziet is waar en wij laten je met een VR bril iets zien wat je nog nooit eerder hebt gezien. Stel je maar eens voor, je staat bovenop een wolkenkrabber en je moet over een klein plankje naar de overkant. Je kijkt naar beneden, kleine autootjes rijden voorbij. Je zet een stap en de plank begint te kraken. Je slikt even en probeert niet naar beneden te kijken. De andere mensen op het feest kijken toe. Het angstzweet wordt weggespoeld met een lekker drankje, dan is de volgende aan de beurt.

Maar er is meer, bezoekers kunnen ook samen of met elkaar in Virtual Reality gaan. De rest kijkt mee op schermen waardoor het ook voor de omstanders een geweldige ervaring wordt. Samen een ruimteschip besturen. Een team van commando’s of een bokswedstrijd. Met het Virtuorium op locatie heeft U altijd succes.

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->