Escape From Reality, Escape rooms in Virtual Reality (VR)

“Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin Anna, die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Ze gaat naar een verlaten klooster om meer te weten te komen. In de brief vraagt ze je om hulp voor als ze mocht verdwijnen. Na haar vertrek is er nooit meer wat van haar vernomen. Natuurlijk wil je alles te doen om haar te redden.“

Met behulp van Virtual Reality kun je een intense ervaring beleven in het avontuur van jouw keuze. VR haalt grenzen weg. Meer dan een escape room bevind je je in een Virtueel avontuur, een “escape from reality”. In “Signal Lost” stap je bijvoorbeeld een enorm ruimte station binnen. Sterker, je zult eerst een stuk door de ruimte moeten vliegen voordat je er bent. De kans om net als de rijksten der aarde ook eens een tochtje boven de aarde te maken! Je hebt echter geluk, de raket naar het heelal stijgt op midden in Leiden in Het Virtuorium, Breestraat 51. Met een beetje geluk ben je op tijd terug om nog even de stad te bekijken.

Het Virtuorium heeft meer dan 10 verschillende escape rooms met verschillende moeilijkheid graden waardoor er voor elke leeftijd en elke interesse wel een of meerdere escape rooms geschikt zijn. In ons spel overzicht kun je alvast een impressie krijgen. Bekijk de lijst

Hoe gaat het in zijn werk?

Bekijk de introductie filmpjes om een indruk te krijgen welke avonturen voor jou geschikt zijn. Vervolgens boek je bij ons voor twee tot zes mensen een escape room. Grotere groep? Geen probleem, we kunnen acht mensen in twee groepen aan. Voor nog grotere groepen kunnen we samenwerken met escape rooms in de buurt, neem hiervoor contact met ons op.

Zorg ervoor dat je een kwartier van te voren bij ons arriveert zodat je op tijd kunt beginnen (parkeertip: Haagweg 6, de shuttle stopt recht voor de deur).

Tot je bij ons bent hoef je nog niets definitief te kiezen, dat doe je ter plekke. Nog geen VR ervaring? Geen probleem, een mini cursus VR is onderdeel van het arrangement.

Combinaties

Doordat wij gevestigd zijn in hartje Leiden kun je ideaal combineren met andere activiteiten in de stad. Even lekker escapen na een dagje winkelen of nadat je succesvol het ruimtestation hebt gered of ontsnapt bent uit de gevangenis nog even lekker natafelen, bijvoorbeeld bij Aperitivo onze buren, of Rembrand Roast een stukje verder.

Uitdagings niveaus van onze VR avonturen:

Jungle Quest is ideaal voor gezinnen of groepen met kinderen.
Survival, Jungle Quest en Sam and Dan (max 2) kunnen samen met kinderen worden gespeeld.
Signal Lost, Jungle Quest, Survival zijn goed te doen door kleinere groepen.
Chernobyl en Alice zijn door goed samen te werken haalbaar.
Sanctum, Prison, Mission Sigma en Cyberpunk bieden een echte uitdaging.
House of Fear is voor diegenen die van griezelen houden.

Direct boeken of een vraag stellen?

Wij helpen je graag om het perfecte kinderfeestje te organiseren. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Wij bellen u graag terug over deze belevenis bij het Virtuorium!

Om aan al uw wensen te voldoen bellen wij u graag terug voor het boeken van deze belevenis. Zodoende kunnen we in goed overleg beter inschatten wat wij klaar moeten zetten voor u om te zorgen dat u een fantastische ervaring kunt hebben.
Geen zin om te wachten? Bel of app naar (+31) 6 588 62 965

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Volg ons op Facebook

--> --> --> -->

Bekijk onze Instagram

--> --> --> -->